Site menu:

Rest and Fly - Hotell på Arlanda flygplats


Rest and Fly

Korridor och ingång till rummen.
Receptionen i bakgrunden.
Drömläge på flygplatsen

Rest and Fly håller öppet dygnet runt och ligger med bra läge på Ski City i närheten av Terminal 4. Gångavståndet till de flesta andra terminaler på flygplatsen understiger 10 minuter.

Vilorum

På hotellet finns möjlighet att hyra dagrum per timma. Det innebär att om du har lång väntetid mellan två flighter så kan du checka in på hotellet och sova några timmar utan att behöva betala för ett helt dygn.

Billiga nattrum

För dig som har en tidig morgonflight från Arlanda kan det vara skönt att komma till flygplatsen på kvällen och slippa stressa upp på morgonen. På hotellet kan du hyra nattrum i upp till 10 timmar. Istället för att starta dagen med att behöva ta dig ut till flygplatsen kan du vakna i en säng på flygplatsområdet och starta dagen med en enkel frukost (du betalar extra för frukost) och därefter gå till incheckningen för dig flyg.

Genom att hyra ett nattrum, 10 timmar, får du dessutom ett betydligt lägre pris än för motsvarande ett hotellrum som du hyr per dygn.

Fräscha upp dig

Har du inget behov av boende men kanske ändå vill fräscha upp dig inför eller mellan flygningar finns det möjlighet att duscha och borsta tänderna på hotellet mot en låg kostnad. Kan vara skönt för dig som mellanlandar i Stockholm under en dygnsflygning och vill passa på att ta en snabb dusch.


Hemsida   www.restandfly.com
Telefon     08-55 05 55 05


Tillbaka till Hotell Arlanda